Clubkampioenschappen 2016

Verplicht voor alle KNSA leden.

Datum ·        18 en 20 januari 2016 (afwijken in overleg)

Aanvang       19.00 uur (dit in afwijking van de normale aanvangstijden)

Er zal een meesterkaart worden geschoten met KKG/KKP/GKP en KKK drie houdingen (met uitzondering van de staande schutters) in drie klassen, namelijk de sterren, de spelden en de meesterspelden.

KKG knielend en liggend (liggend zonder kijker) 12 kaarten + proefkaart

KKK drie houdingen 12 kaarten

KKP en GKP 8 kaarten

De meesterkaart moet in één keer verschoten worden

De prijzenmaximaal 3 per klasse

Verdeling prijzenbij drie deelnemers 1 beker, bij 3 tot 6 deelnemers 2 bekers meer dan 6 deelnemers 3 bekers en mogelijk bij deelname van 9 deelnemers 4 enzovoort.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De ´Blauwe Hap´-wedstrijd

Op 6 februari 2016 houden we weer de onderlinge wedstrijd de BLAUWE HAP. Dit is een wedstrijd tussen COM Den Haag, COM Zoetermeer en COM N-H.

We schieten voor de wisselprijs DE BLAUWE HAP die nu in het bezit is van COM Zoetermeer, maar deze moet dit keer toch weer eens terug naar Noord Holland.

Om voor de wisselprijs in aanmerking te komen moet je KKG en KKP schieten; de hoogste score krijgt de beker.

We schieten een meesterkaart, dat wil zeggen 12 kaarten geweer en/of 8 kaarten pistool/revolver, plus een proefkaart.

De meesterkaart moet in één keer verschoten worden

Er zijn natuurlijk ook bekers voor de schutters die alleen geweer of alleen pistool schieten; een 1ste,   2e en 3e prijs.

Deelname: € 9.00 per discipline. Voor beide disciplines €  17.00.

De BLAUWE HAP kost € 15.00 pp

Vanaf 11.00 uur kan er geschoten worden (op verzoek eerder) en om 17.00 uur is de laatste serie. De BLAUWEHAP zal tussen 17.30 en 18.00 geserveerd worden.

Als men wil, dan kan er tussentijds een klaverjasje gelegd worden.

Geef je op bij de wedstrijdcommissie!